Beslisboom

Maandag 6 december 2021 

Beste ouders en verzorgers,

Bij Cowboys & Angels hanteren en volgen wij de richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het coronabeleid. Met ingang van vandaag, maandag 6 december 2021, hanteren wij bij Cowboys & Angels een strenger beleid en gelden de volgende maatregelen; 

Voor kinderen van 4 jaar en ouder geldt dat zij met alle klachten, passend bij COVID-19, thuis blijven en dus niet naar de opvang mogen komen. Dit geldt ook bij milde verkoudheidsklachten.
Bij een negatieve testuitslag van de GGD en/of wanneer het kind 24 uur klachtenvrij is, mag het kind weer naar de opvang komen.
Géén zelftest! Een zelftest vinden wij onvoldoende betrouwbaar en omdat er bij aanhoudende klachten elke volgende dag een zelftest moet worden gedaan is het bijna niet te doen, en niet fijn voor de kinderen.
Voor kinderen in de leeftijd van 0-3 jaar gelden deze maatregelen niet, zij mogen met lichte klachten zonder koorts gewoon naar de opvang komen.
Bij twijfel kunt u de stappen doorlopen. Wij rekenen ook nu weer op uw begrip en vragen u de maatregelen in acht te nemen.

Download hier de versie van 2 december:  Beslisboom 0 jaar t_m groep 8 - BOinK AJN RIVM_ 021221 en dit document staat ook in het ouderportaal.