WIE ZIJN WIJ?

Cowboys & Angels is een kleinschalige, particuliere kinderopvang en biedt opvang aan kinderen van 0-13 jaar.
Wij bieden vijf dagen per week dagopvang aan kinderen van 0-4 jaar en buitenschoolse opvang voor kinderen van 4-13 jaar.

Cowboys & Angels is vernieuwend en gaat met haar tijd mee. Wij bieden kwaliteit, betrouwbare en betaalbare  kinderopvang met FLEXIBILITEIT als kernwoord.

Wij hebben een christelijke identiteit en werken  op evangelische grondslag. We willen een waardevolle aanvulling zijn op de christelijke opvoeding thuis door kinderen te stimuleren en te begeleiden in hun geestelijke, emotionele en lichamelijke ontwikkeling.

Cowboys & Angels heet uiteraard ook kinderen van harte welkom uit niet-christelijke gezinnen of met een andere religie die zich thuis voelen op onze opvang mits zij zich ervan bewust zijn dat wij een christelijke opvang zijn en wij vanuit de evangelische grondslag werken.
Bij Cowboys & Angels worden kinderen opgevangen in vier verschillende groepen: een dagopvanggroep voor kinderen van 0-2, jaar, een peutergroep van 2,0-4 jaar, en twee BSO-groepen.

Om de sfeer van thuis door te trekken, is onze opvang locatie gezellig en huiselijk ingericht. De opvang wordt geboden op dezelfde locatie waar ook EBS Tamarschool en PSZ Tamarinde is gevestigd. Zeer praktisch omdat ouders op één plek terecht kunnen voor zowel school als opvang. Voor de kleintjes hebben wij een afgesloten plein waar ze veilig buiten kunnen spelen.

We zitten op een toplocatie in een rustige woonwijk met de winkelstraat Leyweg en het Zuiderpark op loopafstand. Wij maken regelmatig uitstapjes naar de speeltuin en de kinderboerderij.

Onze pijlers

Vrijheid

Flexibel opvang van Cowboys & Angels is ook uitermate geschikt voor ouders die om praktische redenen even ‘kind-vrij’ willen/moeten zijn.

Bijvoorbeeld voor een (tand-)arts afspraak of een belangrijk gesprek. Maar ook gewoon om rustig te kunnen winkelen(kleding passen etc.)

DUURZAAMHEID

Cowboys & Angels wil een rol spelen in het sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij gebruiken zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten en werken ‘groen’ waar het kan. Kinderen wordt veel geleerd over de natuur. 

Tevens bieden wij ruimte voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij laten hen graag meedoen aan het arbeidsproces. Dit kan met een stage/werkplek en indien mogelijk met een betaalde werkplek of reïntegratie.

Gemak

Cowboys & Angels is zowel telefonisch als via de e-mail goed bereikbaar.

Ouders kunnen per direct, tot 1 maand vooruit, opvang regelen en kunnen hierdoor sneller reageren op bijv. een wijziging in werksituatie.

Flexibiliteit

De trend laat zien dat steeds meer ouders een baan hebben met wisselende/onregelmatige diensten. Hierdoor groeit ook de behoefte naar flexibiliteit zowel in opvang tijden met de daarbij behorende uurprijs.

Cowboys & Angels biedt opvang op maat, passend in uw persoonlijke situatie. Flexibel betekent bij Cowboys & Angels dat u vrij bent om te bepalen wanneer en hoelang opvang gewenst is. En u betaalt alleen voor het daadwerkelijk afgenomen aantal opvanguren *.
Dit vinden wij wel zo eerlijk!

* Wij hanteren een minimale afname van drie uur. Dit is in het belang van kind(-eren) om hen de tijd te geven om aan ons te wennen en de groepsactiviteiten niet te verstoren.