Wie zijn wij

Cowboys & Angels is een kleinschalige particuliere kinderopvang en biedt opvang aan kinderen van 0 tot 13 jaar.
Wij bieden 5 dagen per week dagopvang aan kinderen van 0 tot 4 jaar en BSO voor kinderen van 4 tot 13 jaar.

Cowboys & Angels is vernieuwend en gaat met haar tijd mee. Wij bieden kwalitatief, betrouwbaar en betaalbaar kinderopvang met FLEXIBILITEIT als kernwoord.

Wij hebben een christelijke identiteit en werken vanuit een evangelische grondslag. Wij willen een waardevolle aanvulling zijn op de (christelijke) opvoeding thuis door kinderen te stimuleren en begeleiden in hun geestelijke, emotionele en lichamelijke ontwikkeling.

Cowboys & Angels heet natuurlijk ook kinderen welkom uit niet-christelijke gezinnen of met een andere religie die zich thuis voelen op onze opvang mits zij zich ervan bewust zijn dat wij een christelijke opvang zijn en wij als dusdanig werken.
Bij Cowboys & Angels worden kinderen opgevangen in vier verschillende groepen. Momenteel hebben wij 4 groepen, een dagopvang groep voor kinderen van 0 tot 2,5 jaar, een peutergroep van 2,5 tot 4 jaar, een BSO groep voor kinderen van 4 tot 7 jaar en één BSO groep voor 7 tot 13 jaar.

Om de sfeer van thuis door te trekken, is onze opvang locatie gezellig en huiselijk ingericht. De ruimte is licht en modern ingericht. De opvang wordt gedaan op dezelfde locatie waar ook EBS Tamarschool en PSZ Tamarinde is gevestigd. Zeer praktisch omdat ouders nu op een plek terecht kunnen voor zowel school als voor opvang. Voor de kleintjes hebben wij een aparte plein waar ze veilig buiten kunnen spelen.

We zitten op een TOP locatie midden in een rustige woonwijk met de winkelstraat Leyweg en de Zuiderpark op nog geen 500 meter afstand. Omdat de Zuiderpark op korte loopafstand ligt, zullen wij regelmatig uitstapjes maken naar de speeltuin en/of kinderboerderij.

Onze pijlers

Vrijheid

Flexibel opvang van Cowboys & Angels is ook uitermate geschikt voor ouders die om praktische redenen even ‘kind-vrij’ willen/moeten zijn.

Bijvoorbeeld voor een (tand-)arts afspraak of een belangrijk gesprek. Maar ook gewoon om rustig te kunnen winkelen(kleding passen etc.)

Duurzaam

Cowboys & Angels wil een rol spelen in sociaal maatschappelijk verantwoord ondernemen. Wij gebruiken zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten en gaan ‘groen’ waar het kan.

Tevens maken wij ruimte voor mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Wij werken mee om deze groep weer te laten meedoen aan het arbeidsproces. Dit kan met een stage/werkplek en indien mogelijk met een betaalbare werkplek.

Gemak

Cowboys & Angels is zowel telefonisch als via de e-mail goed bereikbaar.

Ouders kunnen per direct, tot 1 maand vooruit, opvang regelen en kunnen hierdoor sneller reageren op bijv. een wijziging in werksituatie.

Flexibiliteit

De trend laat zien dat steeds meer ouders een baan hebben met wisselende/onregelmatige diensten. Hierdoor groeit ook de behoefte naar flexibiliteit zowel in opvang tijden als in prijzen.

Cowboys & Angels biedt opvang op maat, passend in uw persoonlijke situatie. Flexibel betekent bij Cowboys & Angels dat u vrij bent om te bepalen wanneer en hoelang opvang gewenst is. En u betaald alleen voor het daadwerkelijk afgenomen aantal opvanguren**.
Dit vinden wij wel zo eerlijk!

**Wij hanteren een minimale afname van 3 uur. Dit is in het belang van kind(-eren) om ze tijd te geven om aan ons te wennen en om eventuele activiteiten niet te verstoren.